La multi ani!

Dragii mei,

A venit din nou momentul sa tragem linie, sa adunam bucuriile si sa stergem supararile. Va doresc tuturor un an cat mai prosper, cu liniste sufleteasca si sanatate! Idei sclipitoare, suflete calde si un pic de noroc! :*

Mai jos gasiti scrisorile mele catre cei doi ani care se intalnesc la noapte. Balanta mea pentru 2017 inclina spre + si sunt foarte recunoscatoare pentru asta. Intampin 2018 cu liniste, speranta si constiinta ca in mine (si in fiecare dintre noi) zace puterea de a muta continente.

Draga Douamiisaptispe,

Numar pe degete orele care ne-au ramas. De impartit, de amintit. De spus “ramas bun!”. Ai zburat ca un supersonic; da-ti ragaz, macar acum. Povesteste-mi despre cum m-ai luat in brate pe 1 Ianuarie si mi-ai amintit ce inseamna bucuriile simple, despre cum mi-ai dat libertate sa fiu eu (cu bune si rele) si despre micile surprize pe care le-ai plantat deja pentru anul urmator. Cere-ti iertare pentru cum te-ai impiedicat, spre final de act, si mi-ai julit genunchii interiori. Pentru cum mi-ai furat pene din evantai si pentru cele cateva fire noi de par alb. Nu-ti port pica; in goana spre linia de finish e usor sa iti pierzi echilibrul. In plus, tot tu mi-ai acoperit lacrimile cu apa din Caraibe si mi-ai pus flori in par.

Lasa-ma sa-ti multumesc pentru reusitele pe care m-ai ajutat sa le obtin. Pentru dorintele implinite, cu truda sau doar cu noroc. Lasa-ma sa-ti sarut obrazul si sa-ti mai fac o ultima fotografie. Sa te asez pe raft, langa celelate carti deja citite. Sopteste-mi primul rand cu care sa deschid urmatorul volum si nu ma uita! Sa-ti fie mai usor, iti amintesc rapid care au fost cele mai bune momente ale noastre (dupa cum se regasesc pe lista mea nesfarsita de planuri si dorinte).

18. am devenit rezident permanent al Canadei
19. am mers cu elicopterul
60. am mers cu sania trasa de caini
67. PMP
104. am gustat escargot
124. Havana, Cuba
142. Porto + Lisabona
152. Cirque de Soleil
187. Transfagarasan
196. m-am jucat de-a vaslitul in kayak

Draga Douamiioptispe,

Nu ne cunoastem inca, dar ti-am croit deja haine care sper sa iti placa. Ai libertate sa iti alegi pantofii si accesoriile, sa-ti umpli geanta cu bucurii si secrete pe care sa le imparti cu mine la momentul potrivit. Sa fii bun si frumos! Si un pic ardelean. Un pic lenes si boem, ingaduitor cu nazurile mele si deschis la minte. Inalt si inaltator, diplomat si, mai ales, iubitor. Te intampin cu zambetul pe buze si cu ganduri bune.

Cu drag,
Alexandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s